Home » Scoala de Vara

Training SL-TC in colaborare cu Agentia Sunday Travel te invita  la

 

Scoala de Vara Training SL-TC

 

images_(2) Cursurile scolii de vara Training SL-TCse desfasoara la mare, in incinta

 

Hotelului Majestic din Neptun-Olimp.

Inscrierile se fac pe adresa de e-mail cursuriieftinebucuresti@gmail.com sau aici si presupun achitarea unei taxe de participare care include atat accesul la cursuri, modulele de curs, taxa de examinare si eliberare diplome cat si serviciile de cazare/masa.

Cursurile scolii de vara Training SL-TC sunt:

 

  • Inspector in Domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
  • Responsabil De Mediu
  • Delegat Sindical
  • Responsabil Gestiunea Deseurilor

 

 

In functie de numarul de cursuri ales si de numarul de persoane inscrise, poti beneficia de reduceri substantiale!   Hotel Majestic 3 stele situat in zona centrala a statiunii, la doua minute de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare, exceptie facand cele de la parter. Hotelul Majestic a fost renovat complet in anul 2002. Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV si televiziune prin cablu, telefon si baie proprie. Apartamentele din cadrul hotelului sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, iar dotarile sunt similare celor din camerele duble. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului care va ofera mancaruri romanesti si internationale. Pe terasa restaurantului sunt organizate in fiecare seara spectacole cu muzica live. Pe langa facilitatile de cazare si masa, hotel Majestic Olimp ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, sala de fitness, sauna, gradina de vara cu balansoare si loc de joaca pentru copii.

        La finalizarea cursurilor se organizează examen de absolvire, constând într-o probă teoretică de verificare a cunoştinţelor pe baza unui test grilă şi o probă practică constând în elaborarea unui proiect. Prin promovarea examenului de absolvire se obţine CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea competentelor profesionale pentru fiecare curs in parte.

Documente necesare la inscriere:  

Copie diploma de bacalaureat studii medii ori diploma absolvire studii superioare

Copie CI

Copie certificat de nastere

Copie Certificat casatorie (daca este cazul).                    

 

 

Tarifele sunt pentru sejururi de 5 nopti , si includ cazarea si mic dejun (bufet suedez) pentru 2 persoane, in camera dubla, acces la piscina si la locul de joaca pentru copii, sala fitness, sauna, internet wireless, parcare (in limita locurilor disponibile), precum si toate costurile aferente unui curs la alegere.